Båtmäklare

Vi köper & säljer motorbåtar & segelbåtar i hela Stockholm & Skärgården

Startsida > Båtmäklare

Din båtmäklare i Stockholm

Med mer än 25 års erfarenhet inom försäljning av begagnade båtar vet vi vad som är viktigt för att både säljare och köpare. För dig som säljare ser vi till att du får rätt betalt för din båt när det är dags att sälja.

Med ett brinnande intresse för både motorbåtar och segelbåtar har vi högsta möjliga fingertoppskänsla och hjälper dig som skall sälja din båt till en riktigt bra affär.

Vi som arbetar med båtmäkleri på Arkipelag marin har bakgrund inom fastighetsförmedling och är utbildade fastighetsmäklare – vilket medför en utökad och god förståelse för juridiken som berör försäljning av egendom vilket borgar för en trygg affär för alla parter.

Vi har med vår långa erfarenhet från fastighetsbranschen valt att applicera stora delar av försäljningsprocessen i vår båtmäklartjänst, detta gör att vi arbetar mer proaktivt med försäljningen än någon annan konkurrerande båtmäklare på marknaden och således får bättre betalt.

Varför använda en båtmäklare?

 • Marknadskännedom: Vi är helt insatta i en ständigt rörlig marknad och vet vad din båt är värd när det är dags för en försäljning, därför kan vi ge dig rätt förutsättningar för att få bäst betalt.
 • Trygghet: Vi besiktigar och varudeklarerar din båt inför en försäljning, detta skapar maximal transparens som skyddar både köpare och säljare från obehagliga överraskningar.
  Vi erbjuder även dig som köpare upp till 1 års garanti när du skall köpa båt.
  Via samarbetspartners kan vi erbjuda dig som köpare en förmånlig finansiering av din båt.
 • Tidsbesparing: Vi tar hand om hela försäljningsprocessen, båten ligger kvar vid din brygga eller uppställningsplats och visas av ansvarig mäklare på förfrågan och vid utsatta visningstider varje vecka tills den blir såld, alltid till ett pris du blir nöjd med.
  Glöm inte att du som säljer båten har full nyttjanderätt under hela förmedlingsperioden, du kan alltså använda båten hela vägen tills att den blir såld och lämnas till den nya ägaren!
 • Målprisgaranti: Vi erbjuder alltid dig som säljare målprisgaranti, detta innebär kort att du endast betalar när båten blir såld. Skulle du inte bli helt nöjd med slutpriset har du som säljer fri prövningsrätt och kan helt avstå en försäljning – i detta fall utgår ingen provision till ansvarig mäklare.

Varför välja Arkipelag Marin?

 • Erfarenhet: Med över 25 års erfarenhet av båtförsäljning har vi den expertis som krävs för att du som skall sälja din båt får rätt betalt och att du som skall köpa hittar rätt båt för just dina behov.
 • Personligt Engagemang: Varje kund är unik och vi anstränger oss för att förstå och tillgodose dina specifika behov, endast en mäklare är ansvarig för din försäljning och kan därmed båten utantill.
 • Oslagbart Nätverk: Våra kontakter inom båt och marinbranschen menar vi slår alla konkurrenter på fingrarna, om någon kan hitta rätt båt och/eller köpare åt dig så är det vi!
 • Försäljningsrekond: Vi erbjuder förmånligt pris för dig som skall sälja din båt på en rekond inför försäljningen, en skinande ren och hel båt skapar bästa möjliga förutsättningar för att få riktigt bra betalt.
 • Professionella fotografier: Vi använder professionella fotografer inför alla försäljningar. Vi skapar ett omfattande bibliotek av foto & video med systemkamera & drönare. 

Begär offert på våra mäklartjänster

Oavsett om du vill sälja din nuvarande båt eller är på jakt efter drömbåten är Arkipelag Marin här för att hjälpa till. Kontakta oss idag och upptäck varför vi är en av Stockholms populäraste båtmäklare!

Vill du få ett offertförslag?

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Sälja båt

Köpa båt

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert