Båtreparation

Vi lagar olycks- & slitageskador på  motorbåtar & segelbåtar i hela Stockholm & Skärgården

Startsida > Båtservice > Båtreparation

Båtreparation i Stockholm

Har du fått en skada på din båt? Då är Arkipelag Marin din pålitliga partner för professionell båtreparation i Stockholm. Vi arbetar med majoriteten av alla försäkringsbolag och hjälper dig med allt från större skadereparationer efter grundstötning till mindre underhållsreparationer. 

Varför Båtreparation?

  • Skador och slitage kan påverka din båts  säkerhet och livslängd.
  • Din båt förtjänar den bästa vården för att säkerställa många fler säsonger på vattnet.

Varför välja Arkipelag Marin för Båtreparation?

Erfarenhet: Med vår långa erfarenhet av att reparera plastskador garanterar vi att arbetet blir mycket väl utfört med en hållfasthet som motsvarar nyskick.

Mobil Service: Oavsett var du befinner dig i Stockholm kommer vi till dig för att utföra reparationen, om arbetet ej går att utföra på plats så transporterar vi din båt till våra lokaler på Värmdö.

Kvalitetsgaranti: Vi använder endast de bästa produkterna på marknaden och har hundratals reparationsarbeten i bagaget, det  garanterar dig ett väl utfört arbete och maximalt hållbar reparation med hög finish.

Låt inte mindre problem bli stora bekymmer. Med Arkipelag Marin är din båt i trygga händer. Om du behöver en båtreparation i Stockholm, tveka inte att kontakta oss idag!

Behöver du hjälp med båtreparation?

Arkipelag Marin utför båtreparation på plats hos din båt. Vi har ambulerande marintekniker som kommer till dig och utför arbetet.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Vill du få ett offertförslag?

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert