Mobil Båtservice Stockholm

Vi är ett ambulerande båtserviceföretag i Stockholm & Stockholms skärgård.

Startsida > Båtservice

Professionell båtservice med Arkipelag Marin

På Arkipelag Marin erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom båtservice som täcker alla behov för dig som båtägare. Vi har ambulerande marintekniker verksamma över hela Stockholms lån. Vi kommer till din båt och utför arbetet på plats men för vissa typer eller mer omfattande uppdrag som ej tillåts på din båtklubb erbjuder vi möjlighet att transportera båten till vår anläggning på Ingarö eller hos någon av våra samarbetspartners.

Våra tjänster:

Verksamhetsområden:

Med vår mobila båtservice kan du vara trygg i att din båt får den bästa möjliga omsorgen, vår personal är snabbt på plats och hjälper dig med allt från installationer och felsökningar till större reparationsarbeten. Arkipelag Marin är här för att se till att ditt båtliv är bekymmersfritt och njutbart. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Behöver du Mobil Båtservice i Stockholm?

Arkipelag Marin utför båtservice vid din egen brygga. Vi har ambulerande marintekniker som kommer till dig och utför arbetet.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Vill du få ett offertförslag?

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert