Mobil Båtservice Dalarö

VI är din ambulerade marintekniker som hjälper dig med service & underhåll av motorbåtar & segelbåtar

Mobil Båtservice i Dalarö med Arkipelag Marin

Upptäck den ultimata bekvämligheten med Arkipelag Marins mobila båtservice i Dalarö, där vi erbjuder en omfattande portfölj av tjänster designade för att möta alla tänkbara behov hos båtägare. Med vårt team av kvalificerade marintekniker, som är redo att ge sig ut på vägarna från Trosa i söder till Norrtälje i norr, garanterar vi att de flesta uppdrag kan utföras direkt där din båt befinner sig. För de uppdrag som kräver mer omfattande arbete, eller där din båtklubb inte tillåter specifika arbeten att utföras, har vi möjligheten att transportera din båt till vår toppmoderna varvsanläggning på Värmdö.

Våra tjänster:

Med Arkipelag Marins mobila båtservice i Dalarö kan du alltid känna dig trygg; vår personal är bara ett samtal bort och kan snabbt vara på plats för att assistera dig. Vare sig det handlar om installationer, felsökningar eller större reparationsarbeten, är vårt mål att göra ditt båtliv så bekymmersfritt och njutbart som möjligt.

Behöver du Mobil Båtservice i Dalarö?

Arkipelag Marin är ditt förstahandsval för båtservice vid din egen brygga. Vårt team av ambulerande marintekniker är redo att komma till dig och utföra nödvändigt arbete med professionalism och omsorg.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert