Mobil Båtservice Ekerö

VI är din ambulerade marintekniker som hjälper dig med service & underhåll av motorbåtar & segelbåtar

Mobil Båtservice på Ekerö med Arkipelag Marin

Upplev bekvämligheten och expertisen med Arkipelag Marins mobila båtservice på Ekerö, där vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster skräddarsydda för varje båtägares behov. Med ett engagerat team av erfarna marintekniker som täcker området från Trosa i söder till Norrtälje i norr, säkerställer vi att dina båtrelaterade behov kan tillgodoses direkt vid din kajplats. För mer omfattande projekt, eller situationer där arbete inte kan utföras vid din hemmabåtklubb, kan vi erbjuda transport av din båt till vår avancerade varvsanläggning på Värmdö.

Våra tjänster:

Med Arkipelag Marins mobila båtservice på Ekerö är du i trygga händer. Vårt team är alltid redo att snabbt bistå med allt från enklare installationer till omfattande reparationer, allt för att säkerställa att ditt båtliv är så bekymmersfritt och njutbart som möjligt.

Behöver du Mobil Båtservice på Ekerö?

Välj Arkipelag Marin för förstklassig service vid din brygga. Våra rörliga marintekniker står beredda att besöka dig och leverera service med högsta grad av professionalism och kvalitet.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert