Mobil Båtservice Lidingö

VI är din ambulerade marintekniker som hjälper dig med service & underhåll av motorbåtar & segelbåtar

Startsida > Båtservice > Lidingö

Mobil Båtservice på Lidingö med Arkipelag Marin

Njut av den ultimata bekvämligheten med Arkipelag Marins mobila båtservice på Lidingö. Vi erbjuder en bred palett av marintekniska tjänster, skräddarsydda för att möta varje unikt behov som båtägare kan ha. Med ett team av passionerade marintekniker redo att serva områden från Trosa i söder till Norrtälje i norr, ser vi till att dina båtunderhållsbehov tillgodoses direkt vid din brygga. För projekt som kräver ytterligare insatser eller där din båtklubb inte tillåter vissa typer av arbete, finns alltid möjligheten att transportera din båt till vår toppmoderna anläggning på Värmdö.

Våra tjänster:

Väljer du Arkipelag Marins mobila båtservice på Lidingö kan du lita på att du får tillgång till branschledande expertis och service. Vårt team är alltid beredda att hjälpa till med allt från små justeringar till stora reparationer, allt för att ditt båtliv ska vara så fritt från bekymmer och så njutbart som möjligt.

Behöver du Mobil Båtservice på Lidingö?

Anlita Arkipelag Marin för exceptionell service direkt vid din brygga. Våra mobila marintekniker är redo att besöka dig för att leverera service av högsta kvalitet med omsorg och professionalism.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert