Nya lokaler på Ingarö

av | mar 14, 2024 | Blogg | 0 Kommentarer

Det är med stor entusiasm och förväntan vi nu kan avslöja att vi har undertecknat avtalet för nya lokaler på Ingarö, en strategisk satsning som kommer att revolutionera hur vi erbjuder vinterförvaring och service till båtägare. Vårt nya center kommer att innehålla faciliteter för vinterförvaring av båtar både i uppvärmd hall och på ett säkert, inhägnat och larmat utomhusområde. Detta innebär inte bara att vi kan erbjuda skydd mot de kalla vintermånaderna, utan även en omfattande service under båtens förvaringstid.

Det här erbjuder vi i nya lokalerna

Belägen på den vackra ön Ingarö, bara en kort resa från Stockholm, kommer vår nya anläggning att vara den optimala platsen för din båts vinterförvaring. Här är några av de fördelar våra kunder kommer att kunna njuta av:

  • Varmhallförvaring: Perfekt för ägare som vill ge sina båtar det ultimata skyddet. Vår uppvärmda förvaringshall kommer att hålla din båt i optimalt skick under de kallaste månaderna.
  • Säker Utomhusförvaring: För de som föredrar utomhusförvaring erbjuder vi ett säkert, inhägnat och larmat område som garanterar trygghet och säkerhet för din båt.
  • Fullständig Båtservice: Under förvaringstiden erbjuder vi en rad tjänster för att underhålla och förbereda din båt för nästa säsong. Detta inkluderar allt från grundlig rengöring till teknisk översyn och reparationer.

Förbered din båt inför nästa säsong

Vi förstår vikten av att ta hand om din båt under vintermånaderna. Med vår nya anläggning på Ingarö kan vi erbjuda en service som inte bara sparar tid och pengar men också ger dig fullständig sinnesro. Vårt team av erfarna marintekniker kommer att se till att din båt får den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar.

Sänkning av el- & energikostnader

I takt med att vi expanderar våra tjänster och faciliteter, har vi också stött på utmaningen med stigande elkostnader. För att hantera detta på ett effektivt sätt har vi vänt oss till Elmarknad.se, en kostnadsfri jämförelsetjänst som har varit ovärderlig för att optimera vår energianvändning och minska våra elkostnader. Genom att använda Elmarknad.se har vi kunna optimera vår uppvärmning samt  jämföra elavtal från samtliga av Sveriges elbolag för att hitta det bästa elavtalet på Ingarö. Detta steg mot energieffektivisering gynnar inte bara oss utan även våra kunder, genom att hålla ned kostnaderna för de tjänster vi erbjuder.

Kommande planer

Vi planerar att inviga den nya anläggningen med ett öppet hus-evenemang där alla intresserade är välkomna att besöka oss och se faciliteterna. Detta kommer att vara en fantastisk möjlighet för båtägare att träffa vårt team, ställa frågor och lära sig mer om våra tjänster.

För mer information om vår nya anläggning på Ingarö och de tjänster vi erbjuder, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att välkomna dig och din båt till vårt nya center för vinterförvaring och service!

Vill du ha hjälp med vinterförvaring? Kontakta oss för offert!

För att boka din plats eller för mer information om våra vinterförvaringslösningar och fullständiga båtservicepaket, tveka inte att kontakta oss på info@arkipelagmarin.se eller ringa oss på 0763 01 48 77.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?