Bullandö Marina

Marina belägen i Bullandö på Värmdö.

Startsida > Båtklubbar & Marinor > Bullandö Marina

Om Bullandö Marina

Bullandö Marina, belägen i hjärtat av Stockholms skärgård, utgör en framträdande mötesplats för sjöentusiaster och båtägare. Denna marina är inte bara berömd för sin spektakulära utsikt och direktaccess till skärgårdens vatten, utan också för sitt omfattande utbud av tjänster och bekvämligheter för sina medlemmar och besökare. Med toppmoderna bryggor, omfattande förvaringsalternativ och en varm, välkomnande miljö, erbjuder Bullandö Marina idealiska förhållanden för såväl avkoppling som äventyr på öppet vatten. Marina är det ultimata valet för den som uppskattar samhörighet och hög standard i sitt båtliv.

Service & Underhåll på Bullandö Marina

På Bullandö Marina är vi stolta över att erbjuda exceptionell service och underhåll för båtägare. Med vår professionella mobila båtservice som enkelt kommer till din brygga, är vårt team av kunniga tekniker redo att sköta alltifrån grundläggande underhåll till mer avancerade reparationer och uppgraderingar. Oavsett om det är dags för bottenmålning, motorreparationer, eller omfattande förberedelser inför den kommande säsongen, garanterar vår mobila service att din båt förblir i toppskick. Vi är här för att erbjuda dig bekvämlighet och sinnesro, så att du kan koncentrera dig på att njuta av dina dagar på sjön.

Behöver du båtservice vid Bullandö Marina?

Gör Arkipelag Marin till ditt förstahandsval för båtservice direkt vid din brygga på Bullandö Marina. Våra mobila marintekniker står redo att ge din båt den omsorg och expertis den förtjänar, precis där du befinner dig.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert