Essinge Båtsällskap

Privat båtklubb på Stora Essingen.

Startsida > Båtklubbar & Marinor > Essinge Båtsällskap

Om Essinge Båtsällskap

Essinge Båtsällskap, vackert beläget längs med vattnen kring de pittoreska Essingeöarna, står ut som en central knutpunkt för båtentusiaster i regionen. Denna båtklubb är inte bara känd för sin fantastiska utsikt och tillgång till Mälarens och Stockholms skärgårds vatten, utan också för sitt breda utbud av tjänster och faciliteter som erbjuds medlemmarna. Med välutrustade bryggor, säkra förvaringsmöjligheter och en varm, inbjudande atmosfär, erbjuder Essinge Båtsällskap en perfekt miljö för både avkoppling och äventyr på vattnet. Det är en idealisk plats för dem som värdesätter gemenskap och kvalitet i sitt båtliv.

Service & Underhåll på Stora Essingen

Vi är stolta över att kunna erbjuda medlemmar vid Essinge Båtsällskap exceptionell service och underhåll. Med professionell mobil båtservice som kommer direkt till din plats, kan våra erfarna tekniker hantera allt från enkelt underhåll till mer omfattande reparationer och förbättringar. Oavsett om det är dags för bottenmålning, motorreparationer eller en omfattande översyn inför säsongen, säkerställer vår mobila service att din båt hålls i optimalt skick. Vårt mål är att ge dig bekvämlighet och förtroende, så att du kan fokusera på att njuta av livet på vattnet.

Behöver du båtservice vid Essinge Båtsällskap?

Låt Arkipelag Marin vara din första kontakt för båtservice direkt vid din brygga hos Essinge Båtsällskap. Våra mobila marintekniker är redo att erbjuda dig den service och de reparationer din båt behöver, direkt där du är.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert