Gröndals Båtklubb

Privat båtklubb  ligger vid Hammarbyleden mittemot Reimersholme.

Startsida > Båtklubbar & Marinor > Gröndals Båtklubb

Om Gröndals Båtklubb

Gröndals Båtklubb, belägen i den pittoreska förorten Gröndal, är en charmig och välutrustad båtklubb som erbjuder båtägare och sjöentusiaster ett brett utbud av tjänster och faciliteter. Känd för sin idylliska plats vid vattnet och dess communitykänsla, har båtklubben blivit en samlingspunkt för båtälskare i området. Med sina välhållna bryggor, säkra förvaringsalternativ och gästvänliga atmosfär är Gröndals Båtklubb den perfekta platsen för att uppleva det bästa av lokalt båtliv. Här finner medlemmar och besökare en oas av lugn och avkoppling, med direkt tillgång till de vackra vattnen runt Stockholm.

Service & Underhåll på Gröndals Båtklubb

Vi är stolta över att kunna erbjuda medlemmar vid Gröndals Båtklubb förstklassig service och underhåll för deras båtar. Vi erbjuder professionell mobil båtservice som kommer direkt till din båtplats. Vårt team av kunniga tekniker är redo att ta sig an allt från enkla underhållsuppgifter till mer avancerade reparationer och uppgraderingar. Vare sig det gäller bottenmålning, motorreparationer, eller en grundlig genomgång inför säsongen, ser vi till att din båt är i det skick den förtjänar. Vi prioriterar din bekvämlighet och båtens skick och strävar efter att göra ditt båtliv så njutbart och bekymmersfritt som möjligt.

Behöver du båtservice vid Gröndals Båtklubb?

Arkipelag Marin står redo att tillhandahålla båtservice direkt vid din brygga vid Gröndals Båtklubb. Med våra mobila marintekniker som kommer till dig, kan du vara säker på att få den service och de reparationer din båt behöver, utan att behöva lämna kajen.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert