Kapelltvätt

Vi rengör & fräschar upp dina kapell till motorbåtar & segelbåtara.

Startsida > Båtservice > Kapelltvätt

Kapelltvätt i Stockholm

I den vackra, men ibland krävande, marina miljön i Stockholm, är det viktigt att ta hand om sitt båtkapell. Kapelltvätt i Stockholm är inte bara en tjänst; det är en nödvändighet för att förlänga livslängden och bevara skönheten hos ditt båtkapell. Hos oss hittar du de bästa lösningarna för professionell kapelltvätt som skyddar ditt kapell mot de tuffa väderförhållandena i Stockholm.

Varför kapelltvätt är viktigt

Båtkapell utsätts för en rad olika påfrestningar, från UV-strålning och saltvatten till smuts och alger. Utan regelbunden rengöring och underhåll kan dessa element snabbt försämra kapellets kvalitet och funktion. 

  • Förlänger Kapellets Livslängd: Regelbunden rengöring förhindrar nedbrytning av material och bevarar kapellets vattenresistens och flexibilitet.
  • Förbättrar Utseendet: Ett rent kapell förbättrar båtens övergripande estetik och intryck.
  • Skyddar mot Mögel och Alger: Genom att eliminera fukt och organiska material hålls mögel och alger borta, vilket bidrar till en friskare båtmiljö.

Vår kapelltvättstjänst i Stockholm

Vår kapelltvättstjänst i Stockholm använder sig av de senaste metoderna och de mest effektiva, miljövänliga rengöringsmedlen för att skonsamt men grundligt rengöra ditt båtkapell. Vi förstår att varje kapell är unikt, och anpassar vår process för att matcha materialets specifika behov.

  • Grundlig Inspektion: För att identifiera eventuella problemområden eller skador som behöver extra uppmärksamhet.
  • Mjuk Tvätt: Vi använder skonsamma metoder som effektivt tar bort smuts, salt och algtillväxt utan att skada kapellets material.
  • Skyddsbehandling: Efter rengöringen kan vi applicera en skyddsbehandling som hjälper till att avvisa vatten och förhindra framtida smutsansamlingar.

Behöver du kapelltvätt i Stockholm?

Låt oss hjälpa dig att hålla ditt båtkapell i toppskick. Kontakta oss idag för att boka en tid eller få mer information om våra tjänster.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Vill du få ett offertförslag?

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert