Segelsällskapet Brunnsviken

Privat båtklubb vid Brunnsviken på Djurgården.

Startsida > Båtklubbar & Marinor > Segelsällskapet Brunnsviken

Om Segelsällskapet Brunnsviken

Segelsällskapet Brunnsviken, beläget vid de lugna och klara vattnen i Brunnsviken, är en samlingsplats för seglingsentusiaster och båtägare som uppskattar närheten till naturen och Stockholms stadskärna. Denna anrika klubb är inte bara känd för sin vackra omgivning och historiska miljö utan också för sitt engagemang i att främja segling som sport och fritidsaktivitet. Med välunderhållna bryggor, utmärkta förvaringsalternativ och en välkomnande klubbkänsla, erbjuder Segelsällskapet Brunnsviken optimala förutsättningar för både erfarna seglare och nybörjare att njuta av sitt intresse.

Service & Underhåll vid Brunnsviken

Vi är stolta över att kunna erbjuda medlemmar i Segelsällskapet Brunnsviken högklassig service och underhåll genom vårt samarbete med Arkipelag Marin. Vår professionella mobila båtservice är alltid redo att komma till din båtplats, oavsett om det gäller rutinmässigt underhåll, komplicerade reparationer eller förberedelser inför säsongen. Våra kvalificerade tekniker har expertisen att utföra bottenmålning, motorreparationer, båtpolering och mycket mer, allt för att säkerställa att din båt är i bästa skick. Vi prioriterar din bekvämlighet och din båts välmående, så att du kan fokusera på att njuta av seglingsäventyr i Brunnsviken och omkringliggande vatten.

Behöver du båtservice vid Brunnsviken?

Vänd dig till Arkipelag Marin för förstklassig båtservice direkt vid din brygga hos Segelsällskapet Brunnsviken. Vårt team av mobila marintekniker är redo att erbjuda snabb och effektiv service för att möta dina behov och överskrida dina förväntningar.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert