Båttransport

Vi transporterar båtar till & från Stockholm, över hela Sverige på trailer eller till sjöss.

Startsida > Båtservice > Båttransport

Båttransport i Stockholm

Letar du efter en pålitlig tjänst för båttransport i Stockholm? Oavsett om du behöver transportera din båt till en annan del av staden, flytta den till ett nytt vattenområde utanför Stockholm, eller bara behöver hjälp med att få din båt till eller från vinterförvaringen, har du kommit till rätt plats. Vår tjänst för båttransport i Stockholm är designad för att erbjuda dig en sömlös, trygg och effektiv lösning för alla dina transportbehov.

Varför välja vår oss för Båttransport?

  • Lokal kunskap: Med omfattande kunskap om Stockholms vatten och marina infrastruktur, säkerställer vi en smidig transport för din båt.
  • Säker & trygg transport: Vi prioriterar din båts säkerhet högst och använder oss av beprövade metoder för att skydda den under hela transportprocessen.
  • Flexibla lösningar: Vi förstår att varje båtägares behov är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda transportlösningar som passar just dina specifika krav och önskemål.
  • Fullständig service: Från upphämtning till leverans, hanterar vi alla aspekter av din båttransport, inklusive nödvändiga förberedelser och eftervård.

Våra tjänster

  • Stadsinterna transporter: Perfekt för dig som vill flytta din båt inom Stockholms stad, oavsett om det är för reparation, service eller säsongsmässiga skäl.
  • Transport till och från Stockholm: Oavsett om du planerar en båtresa längs den svenska kusten eller behöver transportera din båt till en ny destination, kan vi hjälpa dig att säkert flytta din båt till och från Stockholm.
  • Säsongsmässig båttransport: Vi erbjuder även tjänster för att hjälpa dig med transport av din båt vid säsongens början och slut, inklusive transport till och från vinterförvaring.

Behöver du hjälp med båttransport?

Arkipelag Marin erbjuder transport av din båt till och från vinterförvaring, vid köp eller försäljning på land eller till sjöss vid skador eller motorhaveri. Vi hjälper till med allt från upptagning till transport och sjösättning.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Vill du få ett offertförslag?

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Prislista

Trailertransport Motorbåt

Pris per mil: 399 :-

Sjötransport Segelbåt

Pris per mil: 1150 :-*

Sjötransport Motorbåt

Pris per sjömil: 249 :-*

Kostnad för drivmedel enligt aktuellt dagspris vid pump. Pris för upptagning & sjösättning tillkommer.

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert