Hässelmara Marina 

Privat båtklubb invid Djuröbron på Värmdö.

Startsida > Båtklubbar & Marinor > Hässelmara Marina

Om Hässelmara Marina

Hässelmara Marina, belägen på den natursköna ön Värmdö, är en livlig och välutrustad marina som erbjuder båtägare en mängd tjänster och faciliteter. Känd för sin vackra omgivning och utmärkta läge, är marinan en populär destination för både lokala båtägare och besökare. Med moderna bryggor, goda förvaringsmöjligheter och en välkomnande atmosfär är Hässelmara Marina en idealisk plats för att njuta av skärgårdslivet till fullo. För dem som söker avkoppling vid vattnet, erbjuder marinan en perfekt blandning av natur och bekvämlighet.

Service & Underhåll på Hässelmara Marina

Förutom de utmärkta faciliteterna på Hässelmara Marina, är vi på Arkipelag Marin stolta över att erbjuda professionell mobil båtservice direkt till din brygga här. Vårt team av erfarna tekniker är utrustade för att hantera allt från rutinunderhåll till mer komplexa reparationer och uppgraderingar. Oavsett om du behöver hjälp med bottenmålning, motorreparationer, eller bara en enkel genomgång inför säsongen, kommer vår mobila service till dig. Vi förstår vikten av att hålla din båt i toppskick och strävar efter att erbjuda bekväm och pålitlig service som gör ditt båtliv enklare och mer njutbart.

Behöver du båtservice vid Hässelmara Marina?

Arkipelag Marin utför båtservice vid din egen brygga. Vi har ambulerande marintekniker som kommer till dig och utför arbetet.

Kontakta oss via e-post på info@arkipelagmarin.se, ring oss på 0763 01 48 77 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och få en offert.

Mail: info@arkipelagmarin.se

Telefon: +46 763 01 48 77

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss vid frågor eller för kostnadsfri offert